Voetbal4u.com

‘PSV noteert een EK-klapper van maar liefst 80 miljoen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Joey Veerman en Jerdy Schouten kunnen bij PSV terugkijken op een uitstekend seizoen. Momenteel staan beide spelers in de basis bij het Nederlands elftal op het EK in Duitsland. Een mooie transfer lonkt voor het tweetal.

De Duitse media bevestigen nog maar eens dat de naam van Schouten op de verlanglijst van Borussia Dortmund staat, en de nieuwe coach van de Champions League-finalist van 2023-2024, Nuri Sahin, zou er zelfs al een belletje uitgegooid hebben in de richting van hem. Er wordt gerept van een mogelijke transfersom van dertig miljoen euro, wat een fikse winst zou betekenen voor PSV.

Na afloop van Oranje-Polen (2-1) schreef Valentijn Driessen: “Er waren enkele dissonanten met Memphis (Depay, red.), (Xavi, red.) Simons en spelbepaler (Joey, red.) Veerman. De Volendammer was voor zijn doen ongekend slordig in de passing, terwijl zijn PSV-maat Schouten als Busquets in zijn beste jaren speelde.”

Ook ‘dissonant’ Veerman staat er echter goed op bij diverse Europese grootmachten: Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea, Bayern München, FC Barcelona én Internazionale zouden wel oren hebben naar een samenwerking. Ook hier wordt er een ‘vraagprijs’ genoemd: vijftig miljoen euro. Worden de Volendammer en Schouten verkocht, dan zou dat PSV dus tachtig miljoen euro op kunnen leveren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *