Voetbal4u.com

‘Ajax flikt het, droomversterking op weg naar Amsterdam’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Wout Weghorst is hard op weg naar Amsterdam. Dit weet sportjournalist Lentin Goodijk te melden van Voetbal International. De onderhandelingen met de spits van Burnley zouden namelijk voorspoedig verlopen.

De Amsterdammers moeten allereerst financiële ruimte creëren en zijn dan ook bezig met de verkoop van een vracht aan spelers. Wanneer technisch directeur Alex Kroes is geslaagd, wil Ajax snel de transfermarkt op en onder meer Weghorst naar de Johan Cruijff ArenA halen.

Ajax heeft namelijk geleerd van vorig jaar. Toen koos het ervoor om pas in de maand augustus de meeste spelers te halen, waardoor het erg moeilijk was om voor kwaliteit te gaan. De wens is dan ook om de selectie zo snel mogelijk op orde te hebben, al is het daarvoor wel afhankelijk van de uitgaande transfers.

De komst van Weghorst staat bovenaan het lijstje. De aanvaller liet de voorbije jaren in het Nederlands elftal zien dat hij een hoog niveau kan aantikken en moet in Amsterdam de concurrentiestrijd aangaan met Brian Brobbey. Bovendien verwacht Ajax dat hij voor frisse energie gaat zorgen.

Weghorst zou graag de stap naar Ajax willen maken en naar verluidt komen de onderhandelingen met Burnley eveneens goed. Hoewel de andere geïnteresseerden nog niet hoeven te wanhopen, heeft de Nederlandse topclub wel de beste papieren om hem deze zomer over te nemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *