Voetbal4u.com

‘Ajax en PSV reserveren miljoenen voor nieuw target’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Volgens verschillende Zweedse media strijden Ajax en PSV momenteel om de handtekening van Malick Junior Yalcouyé. Alleen zijn ze niet de enige die azen op zijn handtekening.

Zijn werkgever IFK Göteborg zou aanbiedingen uit de Premier League hebben ontvangen voor de achttienjarige middenvelder. Deze komen echter niet in de buurt van de transfersom die de Zweedse club verlangt voor Yalcouyé.

Hij heeft zich in korte tijd in de kijker gespeeld bij diverse clubs uit grotere Europese competities. De jonge middenvelder uit Ivoorkust zou onder meer bij PSV en Ajax op het verlanglijstje staan en kan ook rekenen op interesse uit België, waar KAA Gent en Anderlecht hem op de korrel hebben. Ook in Engeland staat Yalcouyé er al geruime tijd goed op en zouden Brentford, Southampton en Brighton & Hove Albion oren hebben naar zijn komst.

De twee laatstgenoemde club hebben volgens Engelse media aangeklopt bij Göteborg met een officieel bod. Zowel Southampton als Brighton heeft een aanbieding van zes miljoen euro op tafel gelegd voor Yalcouyé, die nog tot eind 2028 vastligt in Zweden. Göteborg mikt echter op een transfersom van liefst zeven miljoen euro.

De strijd om de handtekening van Yalcouyé is al enige tijd aan de gang, daar er eerder een niet nader genoemde club uit België een bod van ongeveer vijf miljoen euro had uitgebracht. Deze werd door Göteborg afgewezen. Ondertussen hoopt de clubleiding van de nummer dertien van Zweden op een biedingsoorlog. “Er is veel interesse, dus laat het transfergeweld maar losbarsten”, vertelde technische directeur Ola Larsson recentelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *