Voetbal4u.com

Ajax-spelers azen op revanche: ‘Je voelt een nieuw begin’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Kenneth Taylor is content met hoe Ajax het nieuwe seizoen is begonnen. In gesprek met de clubkanalen vertelt hij dat de start onder Francesco Farioli voelt als ‘een nieuw begin’.

Volgens Taylor zijn de eerste dagen van de voorbereiding in Amsterdam prima verlopen. “Het voelt goed om weer bij elkaar te zijn en een goede start te maken”, vertelt de middenvelder tegen Ajax TV. “Je voelt echt een fris en nieuw begin. Dat is leuk om te merken. De trainingen waren wel zwaar, maar dat hoort er ook bij.” De nieuwe coach Farioli doet het volgens Taylor ook goed. “Hij komt heel goed over op iedereen, dat is top.”

Brian Brobbey is bij Ajax het maatje van Taylor, maar vanwege het EK moeten de twee elkaar nog missen. De middenvelder verklapt dat hij wel contact heeft met de spits van Oranje. “Hij heeft net naar zijn zin. Zijn blessure was even vervelend, maar hij is weer terug. Hopelijk kan hij minuten maken en zichzelf laten zien. Ik heb altijd vertrouwen in hem.” Brobbey ontbrak tegen Polen bij Oranje vanwege een stijve hamstring.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *