Voetbal4u.com

‘Neymar van Oranje’ met de grond gelijk gemaakt

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De heren Rene van der Gijp en Johan Derksen hebben na het gelijkspel van Oranje tegen Frankrijk geen goed woord over voor Memphis Depay. Hij wist opnieuw niet te overtuigen, en wordt door het tweetal hard aangepakt in het programma ‘Vandaag Inside Oranje’.

Van der Gijp spaart Memphis niet na de 0-0 in Leipzig. “Hij is een soort Neymar aan het worden”, begint de analist. “Die heeft zich twee jaar geleden voorgenomen: ik ga niet meer diep zonder bal.” Grappend: “Misschien zit die haarband te strak. Dan loopt het bloed niet lekker.”

De verwachtingen rond Memphis moeten misschien bijgesteld worden, aldus Gijp. “Eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat al die analisten in die voorbereiding op het EK heel veel van Memphis verwachtten, maar hij heeft heel het jaar niet gevoetbald. Als we veel van Harry Kane of Jude Bellingham hadden verwacht, dan had ik nog gezegd: Vooruit.”

Ook Derksen is bepaald niet onder de indruk. “Memphis is op het ogenblik de meest opvallende speler ter wereld, maar niet vanwege zijn spel. Met een heel arrogant gezicht wil hij iedere vrije trap en corner nemen… En het is niks!”

In het spelersrapport van VoetbalPrimeur kreeg Memphis het laagste cijfer, een 4,5. Na afloop was hij zelfkritisch. Hij gaf aan dat hij een ongelukkige wedstrijd speelde en dat het beter moet. Komende dinsdag geeft het Nederlands elftal alweer acte de présence: in Berlijn is Oostenrijk om 18.00 uur de tegenstander.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *