Voetbal4u.com

Megaflop spreekt: ‘Dán had ik ook bij Ajax gescoord’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Georges Mikautadze kan met drie doelpunten terugkijken op een uitstekend EK voor Georgie. In de achtste finale van het toernooi verloor hij met zijn land met 4-1 van Spanje maar is desondanks trots.

Mikautadze vond Georgië ‘enorm strijdlustig en vasthoudend’. “Maar Spanje is gewoon een niveau beter dan wij”, beaamde de speler van FC Metz tegenover de NOS. “Beter dan alle andere landen hier op het EK. We zijn uitgeschakeld, maar hebben een mooi traject afgelegd richting de achtste finale.”

Georgië was nooit eerder actief op een EK en dus is Mikautadze fier op de afgelegde route. “We hebben er alles aan gedaan om ons land plezier te bezorgen. We gaan nu terug naar huis en hopelijk is dit een goede basis om op meer toernooien goed te presteren.”

Met drie doelpunten in vier EK-duels maakte Mikautadze een goede indruk. Of de EK-kijkers een andere speler zagen dan bij Ajax? “Nee, het is dezelfde Georges. Maar daar maakte ik alleen goals op de training, want ik werd niet opgesteld. Als ik een kans had gekregen, had ik daar ook gescoord. Maar dat is verleden tijd. Dat was hun keus. Geeft niet, zo is het leven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *