Voetbal4u.com

NED – ROE! ‘Koeman begint vanavond met deze elf spelers’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het Nederlands elftal speelt vanavond in de achtste finale van het EK tegen Roemenie. Op de persconferentie voorafgaand aan dit treffen zei Ronald Koeman iets over de opstelling voor dit duel.

Hij verklapte nog geen basisspelers op zijn laatste persconferentie, maar hij liet wel duidelijk doorschemeren dat hij weinig reden tot wijzigen ziet bij Oranje.

Twee wijzigingen lijkt Koeman echter toch door te gaan voeren. Joey Veerman speelde tegen Oostenrijk een ongelukkig duel en werd na een half uur spelen naar de kant gehaald. Het lijkt niet direct waarschijnlijk dat Koeman het nog eens met hem aandurft vanaf de aftrap. Tegen Frankrijk speelde hij ook al zonder Veerman. Xavi Simons lijkt dan zijn meest logische vervanger als aanvallende middenvelder, waardoor Tijjani Reijnders op de plek van Veerman komt.

Verder lijkt Koeman vast te houden aan zijn vaste basisspelers. Daardoor lijkt er ook weer een plek te zijn voor Donyell Malen. Hij was met een eigen doelpunt ook ongelukkig tegen Oostenrijk, maar hij lijkt wel nog de kans te krijgen. Memphis Depay lijkt gewoon de diepste spits te worden met Cody Gakpo vanaf links. Achterin keert Denzel Dumfries terug op de plek van rechtsback als tweede wijziging en blijven Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Nathan Aké de andere verdedigers.

Vermoedelijke opstelling: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Simons; Malen, Memphis, GakpoLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *