Voetbal4u.com

‘Doldwaze transferzomer op komst bij PSV’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV is momenteel zeer actief bezig op de transfermarkt. Waar het eerder al Sergino Dest wist te strikken komen ook Couhaib Driouech en Ryan Flamingo naar Eindhoven toe. En daar blijft het waarschijnlijk niet bij.

Ook lonkt er een vracht aan uitgaande transfers. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Olivier Boscagli een vraagteken vormt: “Zou Peter Bosz hem nog eens sportief kunnen reanimeren of is hij tevreden met een rol als back-up? Of volgt toch nog een transfer? In dat geval gaat PSV vermoedelijk ook voor de linkerkant van het centrum de transfermarkt op. Voor de rechterkant gebeurt dat al en wil PSV de 22-jarige Sepp van den Berg kopen, als vervanger voor André Ramalho.”

“In dat geval gaan de uitgaven voor deze zomer al richting 40 miljoen”, weet het regionale medium. “Afhankelijk van eventuele transfers van Jerdy Schouten, Joey Veerman en Johan Bakayoko moet de Eindhovense club ook nog de markt op. Veerman kan zijn contract met twee of drie jaar verlengen en moet straks kiezen tussen alle aanbiedingen.”

Daar voegt het ED aan toe: “Voor Bakayoko gaan opnieuw biedingen van pakweg veertig, vijftig miljoen euro komen en daarbij is het de vraag of die hem en PSV aanstaan. Een transfer van Schouten, onder meer interessant gevonden door Juventus en Borussia Dortmund, zou PSV enorm veel pijn doen. De club zal ongetwijfeld meer dan het dubbele vragen van de vijftien miljoen euro die vorig jaar voor hem is betaald.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *