Voetbal4u.com

‘Hij staat er om een of andere reden niet zo goed op bij Koeman’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De analisten Johan Derksen en Rene van der Gijp snappen weinig van het wisselbeleid van Ronald Koeman tijdens het duel met Turkije. Ze begrijpen niet dat Memphis Depay en Xavi Simons lang op het veld mochten blijven staan, terwijl Donyell Malen op de bank bleef zitten.

Naarmate de eerste helft vorderde, verloor Oranje de controle over de wedstrijd. Dit resulteerde in een 0-1 achterstand bij rust en er was veel kritiek op Memphis, Cody Gakpo, Steven Bergwijn en Simons. Laatstgenoemde had volgens Van der Gijp in de eerste helft al gewisseld mogen worden. “Hem had ik in de eerste helft gewoon gewisseld”, stelt de tafelgast bij Vandaag Inside Oranje.

“Hij speelde erg ongelukkig. Hij verloor bijna alle ballen”, legt Van der Gijp vervolgens uit. Hij had graag Malen, die de gehele wedstrijd op de bank bleef, zien invallen. Johan Derksen sluit zich aan bij de woorden van zijn collega. “Malen staat er om een of andere reden niet zo goed op bij Koeman. Daar maakt hij nauwelijks gebruik van.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *