Voetbal4u.com

Woedende Turk: ‘Oranje brengt een speler die niet eens zijn reet kan optillen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De nederlaag van Turkije tegen Nederlands elftal van afgelopen zaterdag heeft er hard ingehakt bij Sinan Engin. Hij volgde de wedstrijd als analist van het Turkse YouTube-kanaal Asist Analysis en hield zich niet in.

Engin, die als voetballer uitkwam voor onder meer Besiktas tussen 1981 en 1989, spuwt zijn gal over de basisopstelling van Turkije. “In plaats van Kenan Yildiz, die al wekenlang slecht speelt, had Kerem Aktürkoglu moeten starten vanwege zijn ervaring en goede spel. Semih (Kiliçsoy, red.) had ook kunnen starten. Toen Kerem aan de linkerkant ging spelen, Barış (Yilmaz, red.) naar rechts en Cenk (Tosun) in de spits, veranderde het spel. Helaas gedroeg Montella zich als een lafaard en durfde hij geen lef te tonen.”

“Nederland bracht Weghorst, een luie speler die nog niet eens zijn eigen reet kan optillen. Waarom? Omdat hij de bal in de ploeg hield! Met dat soort wissels bij Turkije had de wedstrijd heel anders kunnen verlopen voordat Nederland scoorde”, vindt de 59-jarige voormalig voetballer. “Als Fatih Terim de bondscoach was geweest, hadden we de finale gehaald. Hij speelt nooit als een lafaard. Ik vind dat Montella heeft gefaald. Hij heeft nooit een directe bijdrage geleverd aan een wedstrijd. Ik ben blij met onze spelers, maar ik ben kritisch op Montella. Hij heeft ons een finaleplek gekost.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *