Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord talenten op huurbasis naar Excelsior

Excelsior huurt komend seizoen een aantal talenten van Feyenoord. Zo is de Griekse keeper Lamprou aan de selectie van de promovendus toegevoegd. Ook Fileccia, Erasmus, Luis Pedro, Khwela, Nieveld, Clasie, Lagoouireh en Isoufi krijgen de kans.

Bij Feyenoord zelf worden de talenten Van Haaren, Castaignos en Cabral definitief aan de selectie toegevoegd. Beenhakker laat echter weten dat er nog niets definitief is. ‘We nemen wat meer tijd om, zorgvuldiger dan ooit, van iedere jonge speler te bepalen wat voor zijn ontwikkeling het beste is: aansluiten bij Feyenoord of juist bij Excelsior. Deze besluiten gaan we de komende weken in goed overleg en in alle rust nemen, op basis van de ervaringen die we zullen hebben tijdens de trainingen en oefenwedstrijden. Naar verwachting pas ergens in de tweede helft van juli beslissen we dan definitief welke speler komend seizoen waar komt te voetballen.’

‘Nu de situatie zo is dat we nauwelijks of niet in staat zijn tot transfers, zullen we nog nauwkeuriger dan anders per speler moeten kijken waar hij wel of niet aan toe is. Bovendien wil ik benadrukken dat ons beleid van doorselecteren net als vorig seizoen nadrukkelijk van kracht blijft. Daarmee bedoel ik dat voor spelers die zich snel ontwikkelen de deur naar het eerste van Feyenoord nadrukkelijk openstaat, ongeacht of ze het seizoen straks nou bij Feyenoord of Excelsior beginnen.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.