Voetbal4u.com

Groningen wil Blind opnieuw huren van Ajax

FC Groningen wil Daley Blind opnieuw huren van Ajax. Ajax heeft zelf nog geen beslissing genomen over de positie van de verdediger.

Groningen is druk bezig op de transfermarkt: de Noorderlingen verloren met Gibrill Sankoh en Sepp De Roover twee verdedigers, maar hebben met Jonas Ivens (KV Mechelen) al één vervanger binnen. De Noorderlingen hopen Blind nog een jaar te kunnen huren als vervanger voor De Roover: “Ajax is echter ook afhankelijk van wat er gebeurt op het WK, dus wij wachten voorlopig nog geduldig af.”

De twintigjarige Blind, zoon van Ajax’ assistent-trainer Danny, speelde onder Martin Jol geen enkele competitiewedstrijd voor Ajax en kwam voor Groningen tot negentien competitieduels. Ron Jans gaf hem het vertrouwen als vleugelverdediger en wil Blind naar verluidt ook graag naar SC Heerenveen halen. Een verkoop is uitgesloten: Ajax wil haar talent niet definitief kwijtraken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *