Voetbal4u.com

‘Wesley Sneijder verandert achternaam na huwelijk’

Volgens de Story zal Wesley Sneijder zijn achternaam gaan veranderen als hij in het huwelijk treedt met Yolanthe. Hij zal dan voortaan door het leven gaan als Wesley Sneijder Cabau.

Yolanthe Cabau van Kasbergen wil hiermee een Spaanse traditie voort zetten. In het Europese land is het normaal dat de kinderen zowel de naam van de vader als van de moeder dragen. In dit geval laat de 25-jarige actrice, geboren op Ibiza, de naam van haar moeder vervallen.

Het is nog onbekend of Sneijder deze naam ook op zijn shirt laat zetten bij Oranje en Inter. “Wesley gaat ook Sneijder Cabau heten. Hij wil straks niet de enige in ons gezin zijn die enkel Sneijder heet met zijn achternaam”, aldus Yolanthe, die haar man door het WK langer moet missen dan ooit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *