Voetbal4u.com

Oranjefans weggestuurd na fout Frank de Boer

Een aantal Oranjefans zijn dinsdag door militairen en veiligheidsman Theo Damen weggestuurd toen ze de training van het Nederlands elftal aan het bekijken waren. Op verzoek van assistent-trainer Frank de Boer bezochten de Oranje Trophy-supporters de training, maar konden ze alweer snel vertrekken.

“Ik kom net als Frank uit Grootebroek in Noord-Holland”, vertelt de gedupeerde fan Bas Berkhout. “Ik had hem gisteren na de interland een sms’je gestuurd om hem te feliciteren en te vragen of we konden langskomen bij de training. Hij sms’te terug: ‘Kom maar, het is een openbare training’. Dus niet. Bert van Marwijk, begreep ik net, wilde het niet hebben.”

De Boer wist echter niet dat de ochtendtraining besloten was en noemt het een ‘vervelende miscommunicatie’. “Ik dacht dat er een open training was, maar van manager Hans Jorritsma hoorde ik vanmorgen pas dat het alleen voor de pers een open training was”, verklaart de voormalig international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *