Voetbal4u.com

Engeland ‘Vrouw was oorzaak van miskleun Green’

Een mislukte relatie zou de oorzaak zijn van de blunder die de Engelse keeper Robert Green maakte tegen de VS.

Volgens de Engelse media maakte Elisabeth Minett een einde aan de relatie met de dertigjarige voetballer één dag voor hij naar WK in Zuid-Afrika vertrok. Dit zou mogelijkerwijze zo’n impact hebben gehad op Green dat hij begon te leiden aan concentratiestoornissen.

Bondscoach Fabio Capello heeft tot twee uur voor de confrontatie met de Verenigde Staten gewacht tot het geven van het groene sein aan de doelman, die hierdoor lang in onzekerheid leefde. Toen hij uiteindelijk aan de aftrap verscheen, ging hij in de fout bij een afstandsschot en kostte hij zijn land twee cruciale punten. Sindsdien speculeren de Engelse media of Green wordt vervangen en wat de precieze oorzaak van de concentratiestoornis van de sluitpost was.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.