Voetbal4u.com

Spanje FC Barcelona heeft 20 miljoen over voor Mata

FC Barcelona wil zich gaan versterken met Juan Mata van Valencia. Hij moet zón 20 miljoen euro gaan kosten.

Barcelona roerde zich deze zomerstop al succesvol op de transfermarkt door David Villa van Valencia over te nemen. Nu lijkt ook de tweede aanvaller uit de sinaasappelstad weggekaapt te worden. De international staat op het verlanglijstje van trainer Josep Guardiola. Bovendien beloofde de nieuwe voorzitter Sandro Rosell de komst van het talent.

De 22-jarige spits scoorde afgelopen elf keer voor Valencia. Mocht hij naar Barça vertrekken, zal dat vermoedelijk definitief het einde zijn van Zlatan Ibrahimovic’ hoop. De Zweedse spits heeft al weinig zicht op speeltijd met de komst van doelpuntenmachine Villa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.