Voetbal4u.com

Eredivisie Van der Wiel voelt zich soms niet begrepen

Gregory van der Wiel was een open jongen, maar die tijd is voor hem voorbij. Na de ophef die ontstond over een bericht op Twitter laat hij slechts een paar procent van de échte Gregory zien.

De opmerkingen en grappen zijn niet van de hand, maar echt grappig vindt Van der Wiel ze al lang niet meer. “Soms voel ik me wel onbegrepen, ja”, zegt hij in gesprek met De Pers. “Ik ben een moderne jongen. Twitter, internet, het zijn dingen die bij mijn generatie horen. Het is een way of life. In Amerika communiceert bijna iedereen via Twitter, zelfs de president. Maar hier lijkt het soms wel iets geheimzinnigs. Ik vind dat we in Nederland echt achterlopen met die ontwikkeling.”

Er ontstond commotie nadat Van der Wiel zich had afgemeld voor een trip van Oranje naar Australië, maar vervolgens wel naar een concert van Lil’ Wayne ging. “Ik was gewoon blij dat ik met mijn favoriete rapper op de foto mocht. Ik zag er geen enkel kwaad in. Maar ik ben er wekenlang mee achtervolgd in de media. Op een gegeven moment verscheen zelfs het bericht dat die foto om kwart voor vijf ’s ochtends was genomen. Pertinente leugens. Alsof er ’s nachts om kwart voor vijf een concert wordt gehouden in Nederland.”

Vanaf dat moment ging de knop om. “Ik was een hele open jongen. Die tijd is voorbij. Ik sta iedereen netjes te woord, maar laat slechts een paar procent van de échte Gregory zien. Ik heb meerdere kanten, maar de buitenwereld krijgt slechts één kant te zien”, onthult hij. “Toen ik vorige week een journalist vertelde dat ik gymnasium had gedaan, zag ik hem verbaasd kijken. Alsof je die opleiding niet kunt doen als je tatoeages op je arm hebt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.