Voetbal4u.com

Robin van Persie: ‘Jack van Gelder is aan het zuigen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Robin van Persie is niet blij met het ‘wisselincident’ van afgelopen maandag. De aanvaller zou iets hebben geroepen, terwijl hij naar de kant liep. De speler van Arsenal geeft daarom nog maar eens aan niks te hebben gezegd.

“Ik heb echt geen namen genoemd toen ik naar de kant moest, ook niet die van Sneijder”, vertelt Van Persie tegenover De Pers. “Dat blijf ik volhouden, ook nadat ik de tv-beelden heb teruggekeken.”

“Allerlei andere mensen gaan er nu van alles bijhalen. Van sommigen had ik het wel verwacht, maar de manier waarop Jack van Gelder op televisie aan het zoeken en zuigen is, valt me echt tegen”, aldus Van Persie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *