Voetbal4u.com

Roy Hodgson nieuwe trainer van Liverpool

Roy Hodgson is de komende drie jaar trainer van Liverpool. Dit maakte de club zojuist bekend.

,,Dit is de beste baan in het clubvoetbal. Ik ben vereerd om coach te worden van de meest succesvolle Britse voetbalclub”, zei Hodgson (62). De taken van Hodgson bij Fulham worden waargenomen door assistent-trainer Ray Lewington.

Liverpool presteerde afgelopen seizoen ondermaats. De roemruchte club eindigde op plaats zeven in de Premier League. De Nederlandse internationals Dirk Kuijt en Ryan Babel voetballen bij Liverpool.

Sterspeler Steven Gerrard is tevreden met de komst van Hodgson: ,,Hij is de juiste man. Zijn aanstelling was het wachten waard. Hij heeft veel ervaring en ik kijk ernaar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *