Voetbal4u.com

Romario: “Alleen Robben en Sneijder gevaarlijk”

Net als in Nederland ziet men ook in Brazilië de kwartfinale als het grootste obstakel op weg naar de finale van 11 juli. Toch verwachten de voetbaliconen Romario en Ronaldo een zege op de mannen van Bert van Marwijk.

Romario weet wat het is om Nederland te verslaan. Net als nu waren de Brazilianen, toen nog met de oud-PSV’er, in 1994 de tegenstander in de kwartfinale. Brazilië zegevierde uiteindelijk met 2-3, onder meer door een schitterende goal van Romario.

“Dit Brazilië speelt misschien niet zo mooi als we zouden willen”, begint Romario tegenover Lancenet, “en dat zal dit toernooi ook niet meer veranderen. Maar we hebben voldoende kwaliteit om Nederland te verslaan. Als je Robben en Sneijder uitschakelt, zijn ze verder nauwelijks gevaarlijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *