Voetbal4u.com

Verbeek straft Jonathas na elleboogstoot

De invalbeurt van Jonathas in het vriendschappelijke duel van AZ met Katwijk (4-0) duurde woensdagavond slechts zeven minuten. De 21-jarige Braziliaan kwam na rust als vervanger van Moussa Dembélé in de ploeg, maar vlak daarna haalde Gertjan Verbeek hem alweer naar de kant, omdat hij een elleboogstoot had uitgedeeld.

“Zijn overtreding was misschien niet bewust, maar je bent hier te gast. Dan moet je je ook als gast gedragen”, legde Verbeek de wissel uit. De arbitrage was het incident ontgaan, waardoor Jonathas geen rood kreeg. Toch neemt Verbeek maatregelen. “Ik zal het met hem bespreken, want in de competitie kan dit een rode kaart betekenen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *