Voetbal4u.com

Beenhakker wil samenwerken met Dinamo Moskou voor komst Smolov

Leo Beenhakker is bezig met een creatieve oplossing om aanvaller Dimitri Smolov te realiseren. De technisch directeur van Feyenoord wil een samenwerkingsverband opzetten met Dinamo Moskou. Zo zou zijn komt gefinancieerd moeten worden.

De pas twintigjarige, beweeglijke aanvaller speelde nog niet veel wedstrijden in het eerste elftal van de club uit de Russische hoofdstad en voorlopig zal daar geen verandering in komen. Dinamo haalde de transfervrije Kevin Kuranyi weg bij Schalke 04, waardoor de kansen op speelminuten nog kleiner werden voor Smolov, die in ruim drie jaar tijd dertig competitieduels voor Dinamo speelde.

Smolov kan zodoende vertrekken en is in beeld bij Feyenoord, dat nog op zoek is naar een opvolger voor Roy Makaay. De spits meldde zich maandag op de training bij Feyenoord en krijgt een paar dagen de tijd om zich te laten zien aan de technische staf. Wanneer Smolov een goede spits blijkt te zijn, willen de Rotterdammers hem huren van Dinamo. Door een samenwerkingsverband moet dat mogelijk gemaakt worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *