Voetbal4u.com

Maradona krijgt steun van president

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Er heerst nog steeds onzekerheid over het aanblijven van Diego Maradona als bondscoach van Argentinië. President van het Zuid-Amerikaanse land, Cristina Fernandez, riep de flamboyante trainer op om vol te houden. Argentinië werd zaterdag in de kwartfinales uitgeschakeld door Duitsland na een ruime nederlaag (4-0).

,,Hou vol Diego! Geen Argentijn heeft ons zoveel plezier gegeven op het voetbalveld als jij”, sprak Fernandez publiekelijk. Maradona gaf na de wedstrijd aan dat hij moest nadenken over een vervolg als keuzeheer.

Zijn assistent Alejandro Mancuso kan zich niet voorstellen dat ‘Pluisje’ ermee stopt. ,,Hem kennende lijkt het me sterk dat hij opstapt omdat de wereldtitel niet gehaald is. We kunnen de goede dingen die hij heeft gedaan niet negeren”, stelde Mancuso op de Argentijnse radio.

Maradona heeft nog een contract tot de Copa America in 2011 waar Argentinië gastheer van is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *