Voetbal4u.com

Spanje Barcelona moet grote lening afsluiten om salarissen te kunnen betalen

FC Barcelona moet noodgedwongen een grote lening afsluiten om de spelerssalarissen te betalen. Het gaat om een bedrag van 150 miljoen euro.

“We hebben een club met schulden en liquiditeitsproblemen overgenomen”, vertelde Rosell, die vorige maand werd gekozen als opvolger van Joan Laporta. “Maar we werken aan een oplossing. De leden hebben geen reden om zich zorgen te maken. De club is niet bankroet.”

Toch zijn de problemen groot. Zo groot dat de club de salarissen van juni nog niet zou hebben uitbetaald. De problemen blijken ook uit de verkoop van Dmytro Chygrynskiy. De Oekraïner werd voor 15 miljoen euro gekocht door zijn oude club Shakhtar Donetsk, terwijl Barcelona hem vorig jaar voor 25 miljoen euro had overgenomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.