Voetbal4u.com

Eredivisie Ibrahim Kargbo naar Azerbeidzjan

Ibrahim Kargbo verruilt Willem II voor FC Baku uit Azerbeidzjan.  Hoewel de in Sierra Leone geboren voetballer nog een doorlopend contract had in Tilburg, mocht hij toch transfervrij vertrekken.

Het avontuur bij Willem II verliep voor de 28-jarige Kargbo niet zonder horten en stoten. De middenvelder annex verdediger werd onder voormalig Willem II-trainer Alfons Groenendijk uit de selectie verwijderd. De international kwam te laat terug van een vakantie uit zijn geboorteland. Ook de opvolger van Groenendijk, Arno Pijpers, kreeg het aan de stok met Kargbo. De Afrikaan kwam zonder iets te melden niet opdagen voor het duel met PSV, waarna de speler een schorsing kreeg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.