Voetbal4u.com

Spanje Spaans WK-hotel is de dupe geworden van inbrekers

Het Spaanse nationale elftal draait zich in de voorbereiding op de WK-finale tegen Nederland wellicht een keer vaker om in bed, aangezien de ploeg van Vicente del Bosque is beroofd. Terwijl de manschappen de halve finale tegen Duitsland voorbereidden, sloegen de inbrekers hun slag.

Bij een aantal spelers is er iets weggehaald, maar concrete cijfers en geldwaarden zijn niet genoemd. Naar verluidt zijn er slechts een paar portemonnees gekaapt. Ondere andere Sergio Busquets mag zich bestolen voelen. De beurs van middenvelder is nergens meer te bekennen.

“Het stelde niet veel voor. Het heeft ons absoluut niet kunnen afleiden van die cruciale wedstrijd tegen Duitsland. Het WK heeft me mijn portemonnee gekost, zou je kunnen zeggen. Nou, vooruit maar”, aldus de speler van FC Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.