Voetbal4u.com

Feyenoord contracteert Jordy Toorenburg

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Jordy Toorenburg (16) heeft vrijdagmiddag in De Kuip zijn eerste profcontract getekend. Hij tekende een contract tot 2013. ‘De laatste jaren zijn bij Feyenoord veel jonge talenten doorgebroken. Bijvoorbeeld Luc Castaignos en Jerson Cabral. Ik hoop dat mij dat ook gaat lukken.’

Toorenburg kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag en maakt dit seizoen onderdeel uit van de selectie van Feyenoord/Excelsior O/19. ‘Jordy is een echte spits’, zei Brard op Feyenoord.nl. ‘Daar hebben we er niet veel van. Hij is een jongen met veel potentie. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij het uiteindelijk gaat halen. Deze jongen beschikt niet alleen over veel talent, maar heeft ook nog eens de juiste mentaliteit.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *