Voetbal4u.com

Eredivisie Leonardo haalt uit naar Kwakman

Het Braziliaanse ‘probleemkind’ van NAC, Leonardo, heeft hard teruggeslagen naar zijn criticasters in Breda. De aanvaller slaat op NUSport vooral interim-coach John Karelse en de naar Augsburg vertrokken Kees Kwakman om de oren. ,,Met Kwakman win je de oorlog niet. Ik ben prof geweest bij Ajax en Feyenoord, die shirts zal hij nooit dragen. Hooguit als ballenjongen.”

Dat juist Kwakman zoiets zegt….. Die heeft in een jaar tijd nooit laten zien wat hij kan. Als hij een echte prof was dan was hij een keer naar mij toegekomen met zijn kritiek. Op het moment dat hij weggaat, hoor ik via de media wat hij van me vindt. Heel dapper… Ik hoop dat zijn nieuwe club heel blij wordt van zijn kwaliteiten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.