Voetbal4u.com

Ernie Brandts vertrekt naar Rwanda

Ernie Brandts wordt niet de nieuwe trainer van RBC Roosendaal. De trainer zet zijn loopbaan voort bij het Rwandese APR FC. Hij tekent bij de legerclub uit Kigali een contract voor twee jaar.

Brandts heeft zijn beslissing maandag aan Jeffrey Kooistra laten weten. De RBC-directeur zegt tegen BN/De Stem begrip te hebben voor het besluit van de oefenmeester, maar het wel te betreuren. De Brabantse club wilde Brandts graag voor de rest van dit seizoen binden.

RBC heeft nu nog anderhalve week de tijd om een andere gediplomeerde hoofdtrainer aan te stellen, voordat er sancties volgen van de KNVB. De eerstedivisionist heeft momenteel Peter van Vossen en Eric Hellemons op de bank zitten, maar dat tweetal heeft de vereiste papieren niet in bezit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *