Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Financiën voor Suarez reden om Ajax te verlaten

De financiële situatie van Ajax zou voor Luis Suarez de belangrijkste reden zijn om Ajax te verlaten. “Het is zelfs de enige reden waarom ik over een transfer zou nadenken.”

De Uruguayaanse aanvaller beklemtoont tegen Corriere Dello Sport echter om nooit om een transfer te hebben gevraagd. \”Nee, want het voelt voor mij nog steeds niet alsof ik hier klaar. Ik kan nog zoveel bereiken hier. We willen nu het kampioenschap winnen en we willen iets moois neerzetten in de Champions League. Er liggen hier voldoende uitdagingen.\”

Als de captain van de Amsterdammers zou verkassen, kiest hij voor een voetballand. \”Ik zou gaan spelen voor een club waar echt voetbal wordt gespeeld.\” Daarbij geen naam van een club noemende.

Ajax heeft een prijskaartje van minstens 25 miljoen euro om de hek van Suarez gehangen. Internazionale zou volgens het Italiaanse dagblad de laatste club zijn geweest, die zich heeft gemeld in het rijtje geïnteresseerden. Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur, Barcelona en Sevilla behoorden reeds daartoe.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.