Voetbal4u.com

Spanje Maduro loopt hamstringblessure op

Hedwiges Maduro moet mogelijk enige tijd passen. De verdediger van Valencia liep in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United een blessure aan zijn hamstring op. Later vandaag zal duidelijk worden hoe lang hij uitgeschakeld is.

Maduro raakte geblesseerd met nog tien minuten op de klok. Omdat zijn trainer Unai Emery op dat moment al drie keer gewisseld had, moest de international het duel echter uitspelen. Maduro was tegen Man United (0-1) basisspeler bij Valencia. 

Mocht Maduro enkele weken rust moeten houden, dan mist hij sowieso de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden van Nederland tegen Moldavië en Zweden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.