Voetbal4u.com

Eredivisie Mido komt in beeld bij Ajax

Mido is dicht bij zijn rentree in het eerste elftal van Ajax. Dat liet Martin Jol vrijdag doorschemeren.

De aanvaller werd op de laatste dag van de transfermarkt aangetrokken, maar moest sindsdien fit worden. Op de training van vrijdag oogde hij fit. “Maar dat is ook de bedoeling. Als je een paar weken traint zou het slordig zijn als je een beetje aankomt”, zei Jol.

“Ik heb het idee dat hij nog een weekje nodig heeft, maar in principe kan hij spelen op de manier zoals ik dat wil. Voor een ‘Amsterdams’ kwartiertje”, zei Jol met een knipoog naar het ‘Haags kwartiertje’.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.