Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Suarez: ‘Ik kan niet alles alleen’

Luis Suárez was niet tevreden met de prestaties van Ajax zondagmiddag. De Amsterdammers wisten thuis niet te winnen van Utrecht. De spits was daar zelf medeverantwoordelijk voor, omdat hij hands maakte. Hierdoor kreeg FC Utrecht een strafschop die Ricky van Wolfswinkel binnenschoot. De aanvaller vond zelf dat Ajax in de eerste helft slecht had gespeeld.

Volgens Suárez begonnen de Amsterdammers zonder concentratie en werd er onnodig balverlies geleden. De Uruguayaan vond zijn handsbal ook een domme actie. De spits wil de wedstrijd het liefst zo snel mogelijk vergeten.

De spits was over de tweede helft beter te spreken. “We kregen meer kansen, maar ik kan niet alles in mijn eentje doen tegen tien man van Utrecht. We laten te veel mogelijkheden liggen, en dat is erg jammer”, sloot de spits af.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.