Voetbal4u.com

Duitsland Van Bommel ziet Van der Wiel graag komen

Mark van Bommel vindt het nog altijd jammer dat Gregory van der Wiel deze zomer niet naar Bayern München is gekomen. De vleugelverdediger was deze zomer in beeld bij Der Rekordmeister, maar Ajax en Bayern konden het niet eens worden over een transfersom. Dit tot teleurstelling van Van Bommel, die denkt dat Van der Wiel Bayern sterker had gemaakt.

De aanvoerder van de regerend landskampioen hoopt dat zijn landgenoot in januari alsnog naar Duitsland kan komen. “Er zijn slechts twee spelers geweest die ik zo graag bij Bayern wilde zien, dat ik ze zelf heb opgebeld”, zegt Van Bommel op VoetbalZone. “Dat waren Robben en Van der Wiel. Ik ben er echt van overtuigd dat Van der Wiel ons verder had kunnen helpen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook