Voetbal4u.com

Van Marwijk zet De Jong uit selectie

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Bert van Marwijk heeft harde maatregelen genomen tegen Nigel de Jong. De coach van Oranje heeft de middenvelder van Manchester City uit de selectie voor de EK-kwalificatieduels met Moldavië en Zweden verwijderd, na diens forse tackle op Hatem Ben Arfa. De Newcastle United-speler liep daarbij een dubbele beenbreuk op. Wout Brama en Urby Emanuelson zijn bij de groep gehaald.

“Ik heb het de spelersgroep zojuist verteld”, zegt Van Marwijk in een persbericht. “Ik heb hen gezegd dat ik geen andere mogelijkheid zag. Binnen afzienbare tijd ga ik nog eens met Nigel gaan praten. Nu wil ik me met de staf en de spelersgroep volledig concentreren op de komende twee belangrijke kwalificatiewedstrijden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *