Voetbal4u.com

Peruviaanse spelers vallen flauw na drinken van water van opponent

In Peru is de nodige ophef ontstaan over vier spelers van Acosvinchos die afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Sport Áncash gedrogeerd zouden zijn. De spelers van de tweedeklasser vielen enkele minuten voor het einde flauw nadat zij uit een waterfles die de tegenstander had aangeboden, hadden gedronken.

Nader onderzoek heeft nog niet uitgewezen of de fles water verboden middelen of iets anders bevat. “De spelers voelden zich vrijwel meteen misselijk, moesten overgeven en vielen flauw op het veld”, reconstrueerde Américo Ibáñez, bestuurslid van
Acosvinchos, het incident in het duel dat met 3-0 verloren ging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *