Voetbal4u.com

Champions League Fernandez: ‘Ajax domineerde de wedstrijd’

Auxerre-coach Jean Fernandez kon na afloop van het duel met Ajax niets anders concluderen dat zijn ploeg een terechte nederlaag had geleden. “Ajax domineerde de wedstrijd”, aldus Ferandez. Ajax staat nu gedeeld tweede met vier punten, terwijl Auxerre nog puntloos onderaan staat.

“Ze kwamen terecht op 2-0. Pas na de rode kaart van André Ooijer kregen we ook kansen. We konden die niet benutten”, zei Fernandez tegenover De Telegraaf.  “Real Madrid, AC Milan en Ajax waren beter dan Auxerre. Misschien kunnen we de thuiswedstrijden tegen Ajax en AC Milan wel tot een goed einde brengen.”

“Maar we hebben helaas veel geblesseerde spelers. Daarbij is Oliech geschorst. Het wordt dus niet makkelijk”, beseft de coach van Auxerre.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.