Voetbal4u.com

Eredivisie Ronald de Boer wil terug naar Nederland

Ronald de Boer wil Qatar achter zich laten en terugkeren naar Nederland.

De Boer speelde in de nadagen van zijn carrière in Qatar en werd daarna analist. Momenteel is hij het gezicht van het WK-bid van het oliestaatje, dat de mondiale eindronde van 2022 wil gaan organiseren. Mocht de FIFA het toernooi aan Qatar toewijzen, dan wil De Boer nog wel wat langer blijven. “Dan heb ik ook echt een doel om hier te blijven.”

Als voornaamste reden voor een terugkeer naar Nederland noemt De Boer zijn gezin. “Mijn dochters zijn 18, 15 en 10. Die van 18 gaat in Amsterdam studeren, en ik wil wel dichter bij mijn kinderen zijn.” De 40-jarige oud-speler van Ajax en FC Barcelona vertoefd sinds 2004 in Qatar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.