Voetbal4u.com

Europa League ‘Materazzi en Zidane sluiten vrede’

Ruim vier jaar na de WK-finale van 2006 hebben Zinedine Zidane en Marco Materazzi elkaar de handen geschud. Volgens het Spaanse Marca heeft het tweetal woensdagavond de vrede gesloten.

In 2006 stonden Frankrijk en Italië tegenover elkaar in de WK-finale in Berlijn. Tijdens het duel ontstond er wrijving tussen Materazzi en Zidane. De Italiaanse verdediger zou zijn opponent hebben beledigd, waarop de Franse sterspeler reageerde met een kopstoot. Voor dat vergrijp werd hij door de scheidsrechter van het veld gestuurd.

Jarenlang bleven Materazzi en Zidane de onderlinge strijd doorvoeren. Daar zou woensdag echter een einde aan zijn gekomen. De Italiaan zou Real Madrid-trainer José Mourinho hebben opgezocht in het spelershotel voorafgaande aan het duel AC Milan-Real. Daarbij ontmoette hij Zidane, dit met een positieve afloop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.