Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Wiel ruziet met Ajax-fans via twitter

Gregory van der Wiel is opnieuw in opspraak gekomen door zijn twittergedrag. Maakte hij vorig seizoen nog een bezoek aan een rapconcert via twitter wereldkundig ondanks een hoofdblessure en afzegging voor Oranje, ditmaal vecht hij via twitter een niet te winnen strijd tegen zijn eigen Ajax-supporters.

Meteen na het verloren Champions League-duel met Auxerre kreeg Van der Wiel het al aan de stok met de Ajax-fans. Die lieten hun ongenoegen over de slechte prestatie van Ajax blijken toen de Ajacieden hen bedankten voor de ondersteuning. Van der Wiel gebaarde daarbij met zijn handen ‘praten jullie maar’. Voor die actie kreeg hij de hoon al over zich heen.

Aanvoerder Luis Suarez overkwam in eerste instantie hetzelfde, maar de Uruguayaan keerde na een verkwikkende douche terug naar het uitvak om weer in een goed boekje te komen bij de fans. Van der Wiel deed dat tot ongenoegen van de supporters niet en werd daarover fel bekritiseerd op internet. “Werken voor je geld” en “Wij betalen jóuw salaris!”, zijn veel gehoorde kreten.

Die geluiden zijn zeker niet verstomd na de laatste tweets van de rechtsback zelf. “If u GIVE respect, u will GET respect.. remember that! thats how i live!” Na een twitterbericht van ‘SQDR410’ (“Wij zijn Ajax, niet jij!”) reageerde Van der Wiel cynisch: “Succes zondag dan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.