Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dzsudzsak moet PSV twaalf miljoen euro opbrengen’

Balázs Dzsudzsák wordt constant met verschillende clubs in verband gebracht. De vleugelaanvaller van PSV werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een transfer naar Arsenal, Tottenham Hotspur, Liverpool en Juventus. Volgens Voetbal International-verslaggever Thijs Slegers heeft geen enkele club zich gemeld bij PSV.

De huidige koploper van de Eredivisie wil de aanvaller graag behouden en willen minimaal twaalf miljoen euro hebben als een club interesse toont. Hierdoor lijkt het onwaarschijnlijk dat de PSV’er in de winterstop vertrekt naar het buitenland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook