Voetbal4u.com

Eredivisie PSV geinteresseerd in Castaignos en Wijnaldum

PSV volgt twee Feyenoorders met grote interesse. Georginio Wijnaldum  en Luc Castaignos worden als zeer interessante spelers gezien, meldt Voetbal International-verslaggever Thijs Slegers. Er is nog geen sprake van een bod op het tweetal.

De 18-jarige Castaignos heeft een basisplaats bij Feyenoord. De jonge aanvaller heeft een doorlopend contract tot medio 2014 bij de club, waardoor de Rotterdammers een fikse transfersom kunnen vragen. Castaignos wist dit seizoen vier keer het net te vinden in 14 competitiewedstrijden.

Wijnaldum heeft een contract dat doorloopt tot medio 2012. De 20-jarige aanvallende middenvelder scoorde ook vier keer in het huidige seizoen. Mogelijk wordt de Feyenoorder gezien als de opvolger van Ibrahim Afellay, die vertrekt naar FC Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.