Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord daagt regionale omroep voor de rechter

Feyenoord heeft een kort geding aangespannen tegen RTV Rijnmond. De regionale omroep mag officieel niet langer verslag doen van de wedstrijden van de Rotterdammers. De rechten zijn inmiddels in het bezit van Megastad FM.

Desondanks zijn er elk weekend toch flitsen van Feyenoord te horen bij RTV Rijnmond. “Feyenoord zou zich op dit moment liever met andere zaken bezighouden en vandaar dat we veel gesprekken hebben gevoerd en bemiddelingspogingen hebben ondernomen om een rechtszaak te voorkomen, maar dit nog langer toestaan is simpelweg geen optie”, aldus directeur Eric Gudde.

De Eredivisie CV steunt Feyenoord.  “Als deze wijze van radioverslaggeving door RTV Rijnmond zou worden toegestaan, komt de exploitatie van de zogeheten radiorechten voor alle clubs in gevaar.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.