Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Roy Makaay traint spitsen van Feyenoord’

Roy Makaay stond woensdag voor het eerst op het veld als trainer. De oud-spits hoopt de aanvallers van Feyenoord wat bij te brengen.

De voormalig international zette afgelopen zomer een punt achter zijn actieve carrière als voetballer. Hij voegde zich daarop bij de technische staf van Feyenoord. In eerste instantie zal Makaay zich vooral bezig gaan houden met de aanvallers.

Aan het eind van de woensdagtraining nam hij de spitsen voor het eerst onder handen. “Het was leuk, ook al was het groepje aanvallers nog klein”, zei Makaay na afloop tegen het ANP. Door blessuregevallen en interlandverplichtingen stond slechts een deel van de Feyenoord-selectie op het veld.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.