Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord heeft 22-jarige Zweedse spits op proef

Feyenoord krijgt er in de winterstop mogelijk een spits bij. Andreas Yacob-Haddad uit Zweden traint tot en met vrijdag mee bij de Rotterdamse club, die vervolgens beslist of de 28-jarige speler van de Zweedse tweedeklasser Assyriska FF voor een contract in aanmerking komt, schrijft AD Sportwereld.

Yacob-Haddad was in het vizier gekomen van Feyenoord-scouts. Vervolgens heeft het bestuur advies ingewonnen bij oud-speler Henrik Larsson. De Zweedse legende was positief over de geboren Stockholmer, die in de winter transfervrij is.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.