Voetbal4u.com

Feyenoord test Haddad opnieuw

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De Telegraaf meldt dat de Andreas Haddad bij Feyenoord zal terugkeren voor een nieuwe stage. De Zweedse spits werkte voorbije week voor het eerst proef in Rotterdam. De 28-jarige aanvaller is eigendom van Assyriska Föreningen, dat uitkomt in de op een na hoogste divisie van Zweden. In het verleden kwam Haddad uit voor het Noorse Lilleström SK en Vejle Boldklub uit Denemarken.

Mario Been laat weten dat Haddad een tweede kans krijgt om zich te bewijzen bij de Stadionclub. De Feyenoord-trainer twijfelt of de Zweed, die op aanraden van Henrik Larsson werd uitgenodigd voor een proefperiode, de gewenste versterking is voor de Rotterdammers. “Hij is technisch en slim, maar ik weet niet of hij een spits is die ons beter maakt. We willen hem nog een keer op stage hebben”, aldus Been.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *