Voetbal4u.com

Verheijen raadt Bellamy Feyenoord aan

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Raymond Verheijen, de bekende Nederlandse inspanningsfysoloog, volgt dit seizoen nauwgezet de verrichtingen van Craig Bellamy en diens club Cardiff City. De Wehlsman, door de Championship koploper gehuurd van Manchester City, wilde enkel terugkeren naar zijn geboortestad als Verheijen de periodisering voor zijn rekening mocht nemen.

De inspanningsfysoloog, die recent het grote aantal geblesseerde WK-gangers toeschreef aan een te zwaar trainingsschema en een overvol internationaal programma, schetst in gesprek met Voetbal International zijn revolutionaire werkwijze in Cardiff. “Tot het einde van dit seizoen zal ik met grote regelmaat met Bellamy en de club werken. Ik zit daar in principe elke week en ben daar dus enorm bezig met het individualiseren van de trainingsbelasting. Dat is absoluut de toekomst.”

Onlangs werd duidelijk dat Bellamy een zwak heeft voor Feyenoord. De driftige spits zou graag nog eens de overstap richting De Kuip maken. Verheijen laat weten de Wehlsman hierbij te steunen. “Ik heb hem aangemoedigd toen hij destijds over Feyenoord begon. Dat heeft ook te maken met de motieven waarom hij gek is op Feyenoord”, stelt de inspanningsfysoloog.

Het is een publiek geheim dat Bellamy danig gecharmeerd is van de Stadionclub. “Hij heeft in 2002 met Newcastle United in De Kuip gespeeld. Dat was één van de meest kolkende stadions waarin hij ooit had gespeeld. Dat is hem altijd bijgebleven. Als hij ooit nog in het buitenland gaat spelen, dan wordt dat waarschijnlijk Feyenoord. Daar kan ik hem alleen maar gelijk in geven”, aldus Verheijen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *