Voetbal4u.com

Oud-Feyenoorder hoopt op stage bij Vitesse

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!
Apollon Lemondzhava hoopt op een contract bij Vitesse. De Russisch-Nederlandse aanvaller heeft zich aangeboden bij de Arnhemmers en hoopt daar een stage te mogen afwerken. In het verleden was de negentienjarige spits actief in de jeugd van Feyenoord.

De jongeling was eerder op proef bij Atalanta Bergamo. De Italianen waren echter niet overtuigd van de kwaliteiten van de voorhoedespeler en daarom kreeg Lemondzhava geen contract. De Rus werkte ook een stage af bij Bordeaux, maar ook daar waren ze niet onder de indruk.

Het is echter nog maar de vraag of de club uit Gelderland de aanvalsleider een proefperiode gaat aanbieden. De club heeft nog geen reactie gegeven aan Lemondzhava en dus is het voor het jeugdexponent van Feyenoord nog even afwachten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *