Voetbal4u.com

Engeland Balotelli en Boateng op de vuist op training

Mario Balotelli en Jerome Boateng hebben gevochten op de training na een oefenpartijtje. Balotelli, die donderdagavond nog schitterde met Manchester City tegen Red Bull Salzburg, ging dit keer op de vuist met Boateng. Dat meldt The Guardian.

Balotelli was erg boos na de harde tackle van Boateng, direct na de tackle van de Duitser stond Balotelli op om verhaal te halen. De Italiaan ging gelijk op de vuist met Boateng. De ploeggenoten konden beide teamgenoten uit elkaar halen nadat ze nog een worsteling hadden. De teamgenoten hebben elkaar uiteindelijk een hand gegeven, maar deden dat, volgens enkele ploeggenoten, met tegenzin.

Trainer Roberto Mancini moet Balotelli onder bedwang houden, doordat hij vaker ruzie krijgt met teamgenoten en tegenstanders. Balotelli pakte dit seizoen al een keer een rode kaart, dat was uit bij West Bromich Albion na een trappende beweging. De staf en spelers van The Citizens hebben wel vaker ruzie met elkaar. Zo kregen ook James Milner en Yaya Toure een opstoot. Adebayor kreeg bonje met Vincent Kompany en de trainer en ook Carlos Tevez had een woordenwisseling met de oefenmeester.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.