Voetbal4u.com

Eredivisie Sulejmani krijgt steeds meer vertrouwen

Ajax draait de laatste weken niet goed, maar Miralem Sulejmani is een lichtpuntje. De recordaankoop van de Amsterdamse club lijkt steeds beter te gaan spelen en is gelukkig met zijn huidige vorm: “Ik heb niet veel gespeeld vorig seizoen. Dit seizoen speel ik veel meer. Ik krijg ook meer vertrouwen”, aldus Sulejmani op de website van Ajax.

De dribbelaar kwam vorig seizoen tot slechts drie basisplaatsen, maar heeft dit aantal dit jaar al overtroffen (vier stuks). Bovendien viel Sulejmani al tien keer in en wist hij afgelopen weekend nog te scoren tegen VVV-Venlo. “Ja, het gaat beter dan vorig jaar”, zegt de 21-jarige Serviër. “Ik ben nog jong en ik wil gewoon zo veel mogelijk spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.